Terug

Resto VanHarte: ontmoetingsplek voor de buurt

Vorige / volgende:

Eten is een sociale bezigheid bij uitstek. In de buurtrestaurants van Resto VanHarte ontmoeten buurtbewoners elkaar tijdens de maaltijd. Een mooi initiatief dat gesteund wordt door het KPN Mooiste Contact Fonds.Resto VanHarte is het gastvrije en betaalbare buurtrestaurant waar ontmoetingen centraal staan. Je vindt de Resto’s op 34 locaties door heel Nederland. Op één of twee avonden in de week kunnen mensen met een kleine beurs aanschuiven voor een driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. De prijs daarvan bedraagt 7 euro. Gasten die kunnen aantonen dat ze dat niet kunnen betalen, betalen 4 euro.

Gastvrije en betaalbare buurtrestaurants waar ontmoetingen centraal staan

Buurtkracht

De Resto’s bieden buurtgenoten uit diverse culturen, generaties en religies een warm en dynamisch platform voor het leggen van nieuwe contacten. Samen met buurtprofessionals, zoals de wijkagent, maatschappelijk werker en dominee, doorbreekt Resto VanHarte het sociaal isolement en bundelt buurtkracht.

Partner

Het KPN Mooiste Contact Fonds was 3 jaar partner van Resto VanHarte en steunde de organisatie door inzet van duizenden KPN-vrijwilligers in de 34 buurtrestaurants en tijdens speciale evenementen van het fonds voor de gasten van Resto VanHarte.

Vorige / volgende: